dilluns, 26 de gener del 2009

Sorteig d'un díptic pro-viatge d'estudis

El proper divendres dia 30 de gener, amb combinació amb el sorteig de l'ONCE , es sortegerà, a benefici dels diferents viatges d'estudis, un díptic de 194 x 162 realitzat per l'alumnat de plàstica, sota la direcció de la professora Marta Blasco, utilitzant la tècnica del "cadàver exquisit", característica del Surrealisme.

Obra sobre tela

Si estau interessats, recordau que queden ja pocs dies per el sorteig. L'alumnat de 2n ESO, 4t ESO i 2n de Batxiller que va de viatge d'estudis vos proporcionarà les paperetes a 1 euro. Vist el resultat, creiem que val la pena.



divendres, 23 de gener del 2009

Concert presentació contra Bolonya

Avui divendres 23, a partir de les 19 h, es celebrarà a l'IES Marratxí el concert STOP BOLONYA amb les actuacions dels grups Antònia Punk, Skagerrak, Escarabat coix i Quitxalla. L'entrada és gratuïta.

Actuació de Skagerrak (Orgull de classe)


Actuació d'Antònia Punk (Extraterrestres)

Quitxalla a MySpace

dijous, 22 de gener del 2009

"Luces de bohemia" regresa a los escenarios


La Ser
(20/01/09)
'En Días Como Hoy' entrevista al director, Carlos Martín, y a los actores Ricardo Joven y Pedro Rebollo con motivo del regreso a los escenarios del esperpento valleinclanesco Luces de bohemia.



dimecres, 21 de gener del 2009

"El encargado", nominat als Goya com a millor curt de ficció

El encargado, dirigit per Sergio Barrejón, una espècie de western escolar, ha estat nominat als Goya a la secció de Millor curtmetratge de ficció.

Si vols veure el vídeo, ho pots fer a través de you tube o, amb millor qualitat, en aquest enllaç de El País



dimarts, 20 de gener del 2009

"La classe" ens acosta al dia a dia de l'educació pública a França

El 16 de gener es va estrenar La classe (Entre le murs) dirigida per Laurent Cantet i protagonitzada per François Begaudeau, autor de la novel·la en la qual es basa la pel·lícula, i que ha obtingut el guardó de la Palma d'Or de Cannes.
"François és professor a l'institut d'un barri marginal dels afores de París, marcat per la immigració. Emprèn l'inici del curs amb energia, però la problemàtica social i l'actitud d'uns alumnes adolescents i amb ganes d'autoafirmar-se acabarà posant al límit la seva paciència i el seu coratge. Per superar-ho, apostarà per un mètode que sorprèn els alumnes, tot i que cal veure si funcionarà. "La clase", premiada a Canes, és un film de Laurent Cantet ("Hacia el sur", "El empleo del tiempo")." (32cat24)

Més informació als següents enllaços: