dimecres, 22 d’abril del 2009

Dia del Llibre 2009



L'últim guardonat amb el Premi Cervantes, l'escriptor català Juan Marsé, ha iniciat avui la tradicional lectura continuada de El Quijote en el Círculo de Bellas Artes de Madrid. Amb aquesta XIII lectura, que concluirà el proper divendres, es dona pas a la celebració del Dia del Llibre, que tindrà lloc demà dia 23.




Siete casas en Francia, la nueva novela de Bernardo Atxaga



El escitor vasco Bernardo Atxaga (Premio Nacional de Literatura 1989) ha publicado una nueva novela
Siete casas en Francia (Alfaguara), ambientada en el Congo en la época de la dominación belga. Escrita durante su estancia en Nevada (EEUU), la obra narra la vida de una guarnición militar en ese país africano a principios del siglo pasado. Siete casas de Francia supone un giro en su narrativa, se trata de una novela de aventuras, que rezuma un marcado humor negro para expresar según el autor "la ambición, la codicia y también la estupidez de quien se pone un objetivo absurdo e innecesario para intentar influir sobre otros."

El autor, pregonero de la lectura de Sant Jordi 2009 organizada por Bibliotecas de Barcelona, será, junto con Isabel-Clara Simó y Manuel Rivas, luno de los invitados de hoy del programa L'hora del lector.


dimarts, 21 d’abril del 2009

Dia del Llibre 2009



Els actes destinats a celebrar el Dia del Llibre 2009 seran ajornats al dimecres 6 de maig.


dilluns, 20 d’abril del 2009

Cómo se salvó Wang Fô

L'alumnat de 1r ESO ha realitzat una magnífica il·lustració del conte de Marguerite Yourcenar Cómo se salvó Wang Fô. L'activitat fou dirigida per Joana Cabot a l'assignatura d'Educació Plàstica i Visual i serà presentada el proper 6 de maig, dia que celebrarem al centre el Dia del Llibre.


dimecres, 8 d’abril del 2009

Concurs literari organitzat pel Departament de Llengua Castellana


El Departament de Llengua Castellana ha posat en marxa un concurs literari amb motiu del Dia del Llibre. Vos animam a tots a participar. Si voleu llegir les bases, de la convocatòria del IV Concurs Literari, feu clic