dimarts, 31 d’agost del 2010

Recreació cinematogràfica dels primers amors de Lope de Vega


Leonor Watling, Pilar López de Ayala i Alberto Ammann formen el triangle amorós en torn al qual es desenvolupa "Lope", pel·lícula dirigida per el brasiler Andrucha Waddington, sobre els anys joves i aventurers de Lope de Vega, quan l'escriptor encara no era famós. L'estrena tindrà lloc el 3 de setembre a tot l'Estat Espanyol.





Jorge Drexler és l'autor del tema central: "Que el soneto nos tome por sorpresa", nova incursió musical del músic argentí al cinema, desprès d'haver obtingut un Oscar el 2005 amb "Al otro lado del río" (Diarios de motocicleta).


diumenge, 29 d’agost del 2010

La nova versió de Calígula de Morgana Teatre al Auditòrium



La companyia Morgana Teatre estrenarà, el proper 1 de setembre a l'Auditòrium de Palma, Calígula, peça teatral basada en la biografia que Suetoni va escriure sobre aquest emperador romà, paradigma del tirà despòtic, cruel i violent.

Dos webs per a difondre el teatre i la dansa de les Illes

Teatre Ib i Musica Ib són dos nous webs nascuts per a la difusió del teatre i la dansa a les Balears, no deixeu de visitar aquestes pàgines.

dissabte, 21 d’agost del 2010

Hermosas criaturas · Margaret Stohl & Kami Garcia



Un dels darrers fenòmens editorials de l'any al camp de la literatura juvenil es denomina Hermosas criaturas, primera novel·la de la saga Las 16 lunas, escrita conjuntament per Margaret Stohl i Kami Garcia. Intriga, amor, màgia, acció... i una protagonista femenina amb molta força són els ingredients que han fet que aquesta novel·la sia considerada als Estats Units com la superació de Crepuscle.


Book-Trailer


Les primeras pàgines de la novel·la poden llegir-se al següent enllaç: Atrapada entre libros.

dilluns, 9 d’agost del 2010

El Libro total

diumenge, 8 d’agost del 2010

Converses Literàries de Formentor 2010




La tercera edició de les Converses Literàries de Formentor tindrà lloc els dies 10, 11 i 12 de setembre de 2010 i versarà sobre “Les màscares del jo: memòries, biografies, autobiografies, diaris i blocs”.

Pàgina oficial Converses Literàries de Formentor
Inscripcions (Encara hi sou a temps)

divendres, 6 d’agost del 2010

Marlango al Castell de Bellver

Marlango, la formació musical liderada per l’actriu i cantant Leonor Watling, actuarà demà 7 d’agost a les 22 hores al Castell de Bellver. La banda madrilenya presentarà el seu darrer treball Life in a treehouse, el qual suposa un canvi de registre, amb la introducció d’elements electrònics i un caire més optimista, en la seva evolució musical.


The Long Fall

Marlango | Vídeos musicales MySpace