dimecres, 3 de juny del 2009

Un cafè per la LLengua



UN CAFÈ PER LA LLENGUA A L'INSTITUT

El passat dia 29 de maig, diferents representants de la comunitat educativa del nostre institut vàrem beure un cafè i berenàrem amb els representants de l'Obra Cultural Balear. Així que vàrem participar de la campanya “Cafè per la llengua” de l'esmentada entitat. Hi véngueren pares, alumnes de diferents nivells (des de 1r fins a 4t d'ESO i qualcuns de Batxillerat), un grapat considerable de professors...

La direcció del centre aportà el cafè i refrescos. Moltes de famílies, alumnes i professors varen dur coses quemuiar...

El so de la colla de xeremiers (entre ells hi havia més d'un alumne i qualque pare) va obrir l'acte i ens va animar el berenar. El grup Coa Negra, de Santa Maria, hi va posar la nota més divertida fent la cloenda musical de l'acte. Vàrem passar una estona a la fresca, berenant, conversant i escoltant música. Qualcú fins i tot s'animà a ballar.

El SEPC (Sindicat d'alumnes) va llegir un manifest i va contribuir en l'organització de l'acte de manera molt destacable.

Allò que més ens va agradar va ser que, d'una manera senzilla i informal, gent molt diferent es congregà per parlar de la nostra llengua i donar suport a la campanya de L'OCB.

Si en voleu veure fotografies podeu anar a la web de l'OCB www.ocb.cat .