divendres, 12 de desembre del 2008

"Crepuscle" triomfa al cinema



Stephenie Meyer, autora de la saga Crepuscle, ha aconseguit desbancar a la superventes J.K. Rowling tant a les llistes de llibres més venuts com a les sales de cinema.

El passat 5 de desembre va arribar a les pantalles espanyoles "Crepuscle", pel·lícula basada en la primera entrega de la saga homònima, dirigida per Catherine Hardwicke i interpretada per Kristen Stewart i Robert Pattinson.

Prototip del romanç paranormal, que arrasa entre els adolescents, Crepuscle, nova versió de Romeo i Julieta amb estètica gòtica, relata l'amor impossible entre dos joves: Bella i Edward, un bell vampir.

Molt oportunament, coincidint amb l'estrena cinematogràfica, Alfaguara publica la darrera novel·la de la saga, en català i en castellà: A trenc d'alba / Amanecer i reedita les anteriors: Crepuscle: un amor perillós/Crepúsculo: un amor peligroso , Lluna nova/Luna nueva i Eclipsi/Eclipse. Conscient de la importància del món virtual en el públic adolescent, l' editorial ha creat, també, una web per a potenciar el fenomen "fans":



Si has llegit algún dels llibres o has vist la pel·lícula i vols donar la teva opinió, afegeix un comentari.



Trailer de presentació de la pel·lícula al FNAC